Kraewinkels Architecten | Kraewinkels Architecten Leuven - woningbouw…

Over ons

KRAEWINKELS architecten is een enthousiast en creatief Leuvens architectenbureau, dat vanuit zijn individuele en persoonlijke aanpak voor elk project een meerwaarde biedt. We staan voor werken in klein teamverband, ontwerp, organisatie en volledige opvolging waardoor dat er geen details verloren gaan.

Om van de eerste schets tot de laatste plint het project vlot te laten verlopen, streven we naar een goede voorbereiding, een gestroomlijnde coördinatie en een goede communicatie tussen alle partners. Het kantoor is verder gegroeid uit ROOOM architecten en teert daarmee op meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en begeleiden van woningbouwprojecten.

Ontwerpen start bij het luisteren naar de wensen en dromen van de klant die vervolgens vorm worden gegeven en gevisuliseerd, waarbij wij er als architect, gefascineerd door licht en ruimtelijkheid, streven om er een absolute meerwaarde aan te geven. Steeds rekening houdende met het budget, bedenken we ruimtelijke concepten, doen we ingrepen aangepast aan de situatie en omgeving en zuiveren we alle technische details uit.

Wij halen onze meerwaarde in het uitwerken en opvolgen van volledige concepten, van de ruwbouwwerken tot en met de interieurinrichting en de omgevingsaanleg. Al deze elementen worden al van in de fase van het voorontwerp meegenomen zodanig dat deze steeds één consequent en esthetisch geheel vormen.

Wil je meer zicht krijgen op onze dagelijkse werking? kijk dan zeker op onze social media-kanalen!